Συνεδριάζει εν μέσω «θύελλας» η ΚΕΦΕ της ΝΔ μετά το φιάσκο των εκλογών

«Εμφύλιος» και «φωνές» για σύγκληση των κομματικών οργάνων

Συνεδριάζει εν μέσω «θύελλας» η ΚΕΦΕ της ΝΔ μετά το φιάσκο των εκλογών

​Εν μέσω «πυρών» και με πολλούς να ζητούν την παραίτηση του προέδρου της, Ανδρέα Παπαμιμίκου, συνεδριάζει σήμερα η ΚΕΦΕ της ΝΔ, μετά το φιάσκο που οδήγησε στην αναβολή των εκλογών για τον νέο αρχηγό του κόμματος.

Η συνεδρίαση θα γίνει στις 13:00, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αναβολή της εκλογικής διαδικασίας, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «έπεσε» καθότι το online σύστημα δεν λειτούργησε ποτέ.

Τα σενάρια για την επόμενη μέρα δίνουν και παίρνουν, ενώ, αν και πληροφορίες τον ήθελαν να κάνει δηλώσεις το βράδυ της Κυριακής, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και επικεφαλής της ΚΕΦΕ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, τηρεί σιγήν ιχθύος.

Οι υποψήφιοι αρχηγοί αντάλλαξαν πυρά, με τους Άδωνι Γεωργιάδη, Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα να στρέφονται, τόσο κατά Ανδρέα Παπαμιμίκου, όσο και κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ όλοι έχουν εκφράσει διαφορετικές θέσεις για το τι θα πρέπει να γίνει το επόμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα, δεκατέσσερις βουλευτές και δύο ευρωβουλευτές της ΝΔ, με επιστολή τους προς τους τέσσερις υποψήφιους προέδρους και τον γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος, Γιάννη Πλακιωτάκη, ζητούν την άμεση σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top