Απίστευτη δήλωση υπουργού: Μπορούσαμε να πάμε το εισιτήριο και στο 1,30 αλλά… δεν μας βγήκε!

Σγουρίδης: Στο 1,30 ευρώ, το μισό θα έβγαινε στο 0,65 και δεν γινόταν κάτι τέτοιο

Στην απίστευτη δήλωση-παραδοχή ότι το εισιτήριο για τα μέσα μεταφοράς μπορούσε να είναι και φθηνότερο αλλά αυτό δεν έγινε για λόγους… στρογγυλοποίησης προχώρησε ο υφυπουργός Μεταφορών Παναγιώτης Σγουρίδης!

«Θέλαμε να το πάμε στο 1,30 ευρώ αλλά δεν θα μπορούσαμε δυστυχώς να πάμε το μειωμένο στο 0,65. Είναι πρακτικό το ζήτημα και όχι οικονομικό» είπε ο κ. Σγουρίδης μιλώντας σ��ο Mega!

O ίδιος, τόνισε ότι μέσα στα αρνητικά, δηλαδή την αύξηση της τιμής του εισιτηρίου, υπάρχει και ένα θετικό που είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο: «Θα δώσει κοινωνική δικαιοσύνη καθώς τα ελλείμματα αυτών των οργανισμών τα πληρώνουν όλοι. Η αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής θα ωφελήσει όλους».

Τέλος, ο κ. Σγουρίδης απαντώντας σε ερώτηση για το ότι είναι ακριβό το εισιτήριο στο 1,40, είπε: «Πράγματι είναι ακριβό το 1,40 όταν μετακινείται κανείς από το Σύνταγμα στην Ομόνοια. Δεν είναι όμως ακριβό όταν πάει κάποιος από το Σύνταγμα στην Κηφισιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top