«Χείμαρρος» το Ποτάμι κατά του Τσίπρα: Κούφια λόγια όσα έλεγες τον Σεπτέμβρη

Σκληρή επίθεση και για τον φόρο στο κρασί: Θα είμαστε η πρώτη χώρα παραγωγός που το κάνει!

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα που κατέθεσε στη Βουλή εξαπέλυσε το Ποτάμι.

Η Σεβαστουπόλεως χαρακτηρίζει «κούφια λόγια» όσα έλεγε η κυβέρνηση πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη καθώς -όπως επισημαίνει- το νομοσχέδιο «έρχεται να αναιρέσει τις διατάξεις που η ίδια είχε ψηφίσει, όπως αυτή για τις 100 δόσεις ενώ για το κρίσιμο θέμα των πλειστηριασμών έχει δεχθεί πλήρως τη θέση της τρόικας αφού παρέχεται προστασία περιουσίας ως τις 120.000 και για εισόδημα 8.000 ευρώ».

Το Ποτάμι στέκεται ιδιαίτερα και στον φόρο στον κρασί, επισημαίνοντας πως «αν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, τότε η Ελλάδα γίνεται η πρώτη παραγωγός χώρα που θα έχει τέτοιο φόρο».

«Ένα ελληνικό γεωργικό προϊόν επιβαρύνεται κι ένας κλάδος που απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες από τον Έβρο ως την Κρήτη και εισφέρει σημαντικά στην ελληνική οικονομία με εξαγωγές, οδηγείται στην καταστροφή. Αλλά στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ενδιαφέρονται για εκείνους που παράγουν, γι΄ αυτό με τις επιλογές τους τούς οδηγούν σε απόγνωση» καταλήγει το Ποτάμι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top