Απίστευτη καταγγελία Αυγενάκη: Υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη κάνουν διευθετήσεις επ’ αμοιβή!

Κάνει λόγο για «τζίρο» 50.000 ευρώ την ημέρα από ��εξυπηρετήσεις»!

Απίστευτη καταγγελία Αυγενάκη: Υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη κάνουν διευθετήσεις επ’ αμοιβή!

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ σε ερώτησή του στη Βουλή προς τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον υπουργό Εσωτερικών και τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κάνει λόγο για γραφείο διευθέτησης ζητημάτων με «γρηγορόσημο» από υψηλόβαθμα πρόσωπα της κυβέρνησης!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «σύμφωνα με αναφορές, οι οποίες τελευταία έχουν δει και το φως της δημοσιότητας, συζητείται πολύ έντονα ότι “δύο υψηλόβαθμα πρόσωπα της κυβέρνησης έχουν νοικιάσει ένα γραφείο επί της λεωφόρου Συγγρού όπου συνεργάτες τους δέχονται πολίτες και αντιμετωπίζουν με το αζημίωτο τις διάφορες "εκκρεμότητές" τους».

Ο κ. Αυγενάκης κάνει λόγο για «γραφείο διευθετήσεων και εξυπηρετήσεων», εξηγώντας ότι αφορά «ταχύτερη επιστροφή του ΦΠΑ ή απόδοση των οφειλομένων του Δημοσίου σε κάποιον προμηθευτή», και μάλιστα αναφέρει πως «κατά τα θρυλούμενα, το “κοπτήρι” κόβει κοντά στις 50.000 ευρώ την ημέρα»!

«Ισχύουν τα όσα περιγράφονται ανωτέρω και σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει η κυβέρνηση;» ρωτά ο βουλευτής της ΝΔ, ζητώντας να πληροφορηθεί εάν «έχει ενεργοποιηθεί ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης».

Δείτε εδώ ολόκληρη την ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ: Λευτέρης Αυγενάκης.docx

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top