Καμμένος: «Δεν στείλαμε κανένα τζιχαντιστή στην Ευρώπη»

Τι είπε για το προσφυγικό και το νέο μνημόνιο

Καμμένος: «Δεν στείλαμε κανένα τζιχαντιστή στην Ευρώπη»

​Με την τήρηση ενός λεπτού σιγής, που ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, άρχισε η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝ.ΕΛ.. Στην ομιλία του, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι το κόμμα του δεν ψήφισε κανένα μνημόνιο που παραδίδει την εθνική κυριαρχία, ενώ αναφέρθηκε και στις πρόσφατες επιθέσεις στο Παρίσι και το μεταναστευτικό.

«Βεβαίως, δεν στείλαμε κανένα τζιχαντιστή στην Ευρώπη. Αντίθετα, δημιουργήθηκε μια πολιτική σε σχέση με το προσφυγικό, όπου πέρασαν με τις διαδικασίες που επέβαλε η Ε.Ε., το 80% των μεταναστών που ήλθε στην Ελλάδα, πιστοποιημένοι προς την Ευρώπη. Όμως αυτό δεν εμπόδισε τα ακραία στοιχεία όχι μόνο να βρεθούν στην Ευρώπη, αλλά να δημιουργήσουν και θύματα», ανέφερε ο κ. Καμμένος, ενώ υπενθύμισε ότι, πριν από περίπου ένα χρόνο, είχε μιλήσει για τον επερχόμενο κίνδυνο από την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική σε σχέση με τον ισλαμοφασισμό και τον ISIS.

Σχετικά με τις προσφυγικές ροές, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και υπουργός Άμυνας ανέφερε πως «καταφέραμε να περιορίσουμε τον ποταμό που ερχόταν προς τη μεριά της Ε.Ε.» και επανέλαβε ότι, μετά και τα γεγονότα της Παρασκευής, η Ελλάδα θα πρέπει να αποτελέσει σταθεροποιητικό παράγοντα, ώστε να σταματήσει η σφαγή στη Συρία και οι πρόσφυγες να επιστρέψουν στις εστίες τους.

Τέλος, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι οι ΑΝ.ΕΛ. δεν ψήφισαν κανένα μνημόνιο που να παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρας, χαρακτήρισε «έντιμη συμφωνία παρά το ότι μας χωρίζουν πολλά» τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι το κόμμα του θα στηρίξει τις ιδιωτικοποιήσεις και θα δώσει μάχη για να υπάρξουν επενδύσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top