Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στη ΝΔ για την στήριξη Βορίδη σε Τζιτζικώστα

Για «παρασκηνιακές συναλλαγές» μιλούν Μεϊμαράκης-Μητσοτάκης

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στη ΝΔ για την στήριξη Βορίδη σε Τζιτζικώστα
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στη ΝΔ για την κίνηση του Μάκη Βορίδη να στηρίξει τον Απόστολο Τζιτζικώστα, στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ. Μετά τον Άδωνη Γεωργιάδη που σχολίασε πρώτος καυστικά την στάση Βορίδη, για παρασκηνιακές συναλλαγές έκαναν λόγο «κύκλοι» και του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Το περιβάλλον Μεϊμαράκη ξεκαθαρίζει ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν ασχολήθηκε και ούτε πρόκειται να ασχοληθεί με παρασκηνιακές συναλλαγές, ενώ από το Βόλο μίλησε για την ανάγκη αναδιοργάνωσης της ΝΔ. «Μπορεί πράγματι να παίξει το ρόλο που μας ανέθεσε ο ελληνικός λαός και ταυτόχρονα μέσα από την αναδιοργάνωσή μας να προχωρήσουμε με τη νέα πρόταση που θα διαμορφώσουμε και θα ψηφίσει το συνέδριό μας» ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης.

Από την πλευρά του, σαφείς αιχμές για την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη άφησε και πάλι σε ομιλία του ο Απόστολος Τζιτζικώστας. «Δεν μπορούμε να πετύχουμε εθνική αναγέννηση με πρωταγωνιστή το παλιό και πρωθυπουργό το νέο εκφραστή του παλιού» υπο��τήριξε. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top