Πανούσης εναντίον Μαξίμου: Ολοένα και φουντώνει η κόντρα

Δικηγόρος του πρώην υπουργού: Θέλουν να υποβαθμίσουν το ζήτημα, πλήττοντας το κύρος του

Πανούσης εναντίον Μαξίμου: Ολοένα και φουντώνει η κόντρα

Όλο και φουντώνει η κόντρα του Γιάννη Πανούση με το Μέγαρο Μαξίμου με φόντο και την κλήση του πρώην υπουργού στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας την ερχόμενη Τετάρτη.

Στον απόηχο των σοβαρών καταγγελιών για σχέσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με άτομα από το χώρο της τρομοκρατίας αλλά και για απειλές κατά της ζωής του, ο κ. Πανούσης δεν σταματά να επιτίθεται στην κυβέρνηση, η οποία με τη σειρά της θέτει τα δικά της ερωτήματα.

Ήδη, μετά και την τελευταία αρθρογραφία του πρώην υπουργού, όπου έκανε λόγο για light Αριστερά και για παράνομους διορισμούς στο Δημόσιο, η μπάλα έχει μεταφερθεί στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Η κυβέρνηση από την πλευρά της τονίζει -μεταξύ άλλων- ότι τίθεται ζήτημα εσωτερικής ασφάλειας και δεν είναι δυνατόν να διακινούνται απόρρητα έγγραφα από τον κ. Πανούση, ο οποίος σήμερα είναι ένας ιδιώτης. Παράλληλα, επισημαίνει ότι έχει παρέλθει και το δίμηνο που ορίζει το καταστατικό της ΕΥΠ και θα έπρεπε αυτά τα έγγραφα να έχουν καταστραφεί και μην είναι στην κατοχή του πρώην υπουργού.

Ο δικηγόρος του κ. Πανούση, Βασίλης Αλεξανδρής, είπε εξάλλου σήμερα πως τα στοιχεία που έχει καταθέσει ο πρώην υπουργός είναι σοβαρά και πως η κυβέρνηση προσπαθεί να πλήξει το ήθος του κ. Πανούση για να υποβαθμίσει το ζήτημα.

Δείτε περισσότερα για το θέμα Πανούση στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top