Κομισιόν:Ουδέν σχόλιο για ΣΥΡΙΖΑ και απεργία-Μας ενδιαφέρει μόνο η συμφωνία

Ελπίζουν να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις μέχρι την Δευτέρα

Κομισιόν:Ουδέν σχόλιο για ΣΥΡΙΖΑ και απεργία-Μας ενδιαφέρει μόν�� η συμφωνία

​Ουδέν σχόλιο απάντησε η Κομισιόν, όταν εκπρόσωπος της ρωτήθηκε για το σουρεάλ σκηνικό στην Ελλάδα: "ο ΣΥΡΙΖΑ να καλεί σε απεργία ενάντια στην κυβέρνηση... ΣΥΡΙΖΑ".

«Η Κομισιόν δεν επιθυμεί να κάνει κανένα σχόλιο για ένα εσωτερικό πολιτικό θέμα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

«Αυτό που ενδιαφέρει την Κομισιόν είναι η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης με την ελληνική κυβέρνηση και εργάζεται σε 24ωρη βάση προς αυτήν την κατεύθυνση», πρόσθεσε ο κ.Σχοινάς.

Όπως είπε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, οι ελληνικές αρχές και οι θεσμοί εργάζονται αυτήν τη στιγμή και έχει επιτευχθεί πρόοδος σε σχέση με τα προαπαιτούμενα του πρώτου πακέτου.

Ο ίδιος διευκρίνισε πως η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις γίνεται σε “τεχνικό και πολιτικό επίπεδο”, υπενθυμίζοντας πως «με το τέλος των διαπραγματεύσεων θα ακολουθήσει εξέταση από τους Θεσμούς, και στη συνέχεια θα συγκληθεί το Euroworking Group για να επικυρώσει την εκταμίευση των 2 δις ευρώ αυστηρά πριν την επόμενη εβδομάδα».

Ο κ.Σχοινάς εξέφρασε την ελπίδα να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις μέχρι την Δευτέρα, όπως έχει ζητήσει το Εurogroup.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top