Φοβερός καβγάς Βενιζέλου με Τόσκα στην Επιτροπή της Βουλής

Τι είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και γίνανε «μαντάρα»

Φοβερός καβγάς Βενιζέλου με Τόσκα στην Επιτροπή της Βουλής
Φοβερός καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ευάγγελο Βενιζέλο και στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που συνεδρίασε για την αντικατάσταση του επικεφαλής της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Βενιζέλος ρώτησε τον κ. Τόσκα που τοποθετείται ο κ. Σταυρόπουλος, για να απαντήσει ο δεύτερος ότι δεν ξέρει, για να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος, σε πρώτη δόση: :

Βενιζέλος: «Δεν ξέρετε που πάει ο κ. αντιστράτηγος;»

Τόσκας: «Σας ξέρω καλά, περισσότερο από ότι νομίζετε»

Βενιζέλος: «Σας ήξερα σαν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στην πόρτα του Μπεγλίτη και σας βρήκα μετά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ... ».

Η φράση που προκάλεσε όμως την «έκρηξη» Βενιζέλου ήταν η αιχμή Τόσκα προς το πρόσωπό του ότι δεν ξέρει για τα υποβρύχια και για τα «στικάκια» (σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ).

«Είστε θρασύς και πολιτικά ανήθικος» του απάντησε στο συγκεκριμένο σημείο ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, για να απαντήσει από την πλευρά του ο Ν. Τόσκας: «Ντροπή σας»!

Λίγο αργότερα ο κ. Βενιζέλος είπε στην πρόεδρο της Επιτροπής, Τ. Χριστοδουλοπούλου, η οποία μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα: «Καμιά πολιτική αλητεία δεν τελειώνει έτσι, είμαστε στην αρχή»…



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top