Επίθεση Πανούση στην κυβέρνηση για "παρακράτος" και προειδοποίηση σε Τσίπρα

«Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ τις τρακατρούκες των “χρήσιμων ηλίθιων”» καταλήγει! - Πρώτη ανάρτηση: 19:53

Επίθεση Πανούση στην κυβέρνηση για "παρακράτος" και προειδοποίηση σε Τσίπρα
Νέα επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, με αφορμή την μηνυτήρια αναφορά την οποία κατέθεσαν σήμερα οι κ.κ. Παρασκευόπουλος, Τόσκας και Καλογήρου και στην οποία τον «φωτογραφίζουν», προειδοποιώντας παράλληλα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό για εξωθεσμικές πράξεις «κύκλων».

Μεταξύ άλλων ο Πανούσης αναφέρει ότι «αυτά δεν συμβαίνουν ��τις πολιτισμένες ευρωπαϊκές χώρες και δημοκρατίες» και επισημαίνει: «Να εισηγείται η Κυβέρνηση να απευθυνθώ στον Εισαγγελέα και να καταθέτεις έγγραφα (και όχι απόψεις) και να σε κατηγορούν “γιατί πήγες τώρα” και μετά να σε μηνύουν γιατί άσκησες συνταγματικό δικαίωμα».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός αναφέρει στη συνέχεια:

«Δεν απομένει σε αυτή τη νέα ολοκληρωτικού τύπου αντίληψη και πρακτική να με συλλάβουν γιατί είμαι αντικαθεστωτικός (τι μου θυμίζει; τι μου θυμίζει;), φαντάζομαι με τις ευλογίες των Υπουργών Δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης που κόπτονται για τα δικαιώματα (μόνον των δικών τους;).

Αντί να προβληματίζονται με τα συνεχή διαγγέλματα μίσους των Πυρήνων της Φωτιάς (τρία σε λίγες ημέρες) που στρέφονται μόνον εναντίον μου και όχι κατά των ασκούντων σήμερα την κατασταλτική κυβερνητική πολιτική, ασχολούνται με την προσωπικότητά μου.

Να ψάξουν σε όσο βάθος θέλουν τη ζωή μου. Όσο για τη ζωή ορισμένων από αυτούς ξέρω πολύ καλά τα σκοτεινά σημεία της διαδρομής τους (και όχι μόνον ιδεολογικά).

Είχα προειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό. Ή θ’ απαλλαγεί από τον στενό κύκλο των “Αριστερών του τίποτα” ή θα χαθεί μαζί τους.

Μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση ας ελέγξει τουλάχιστον τον τρόπο που κάθε μέρα διολισθαίνουν ορισμένοι κύκλοι σε εξω-θεσμικές υπόγειες δράσεις».

Ο κ. Πανούσης καταλήγει με δύο υστερόγραφα. «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ, τις “τρακατρούκες” των -κατά Λένιν- “χρήσιμων ηλιθίων”» τονίζει στο πρώτο, ενώ στο δεύτερο επισημαίνει:

«Δεν αισθάνομαι μόνος σε αυτόν τον αγώνα όπου φαίνεται να έχω απέναντί μου το Κράτος (και το Παρακράτος;»).

Υπογράφει τέλος με την ιδιότητα του Kαθηγητή.

Κυβέρνηση: Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

Σχολιάζοντας κύκλοι της κυβέρνησης τη νέα δήλωση του Γ. Πανούση, ανέφεραν ότι «όλα έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και θα κριθούν εκεί», ενώ διευκρινίζουν ότι η μηνυτήρια αναφορά δεν κατατέθηκε κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού.

Σπεύδουν πάντως να συμπληρώσουν και ότι «δεν θα ανοίξουν διάλογο με τον κ. Πανούση», για τον οποίο υποστηρίζουν ότι «βρίσκεται σε πανικό».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ STAR Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top