Β. Λέβα: «Δεν εμπλέκομαι στις συνομιλίες της υπόθεσης Πανούση»

Τάχθηκε στο πλευρό του Π. Λάμπρου

Β. Λέβα: «Δεν εμπλέκομαι στις συνομιλίες της υπόθεσης Πανούση»

​Στο πλευρό του Π. Λάμπρου τάχθηκε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Β. Λέβα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, ξεκαθαρίζοντας ότι η ίδια δεν έχει εμπλακεί σε συνομιλίες με κρατουμένους.

«Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτε. Έχω πάει πάρα πολλές φορές στις φυλακές. Εγώ δεν έχω εμπλακεί σε τίποτα από συνομιλίες και θυμάμαι ότι ήρθα σε μεγάλη αντέγκληση με έναν κρατούμενο, τον Μαζιώτη, ο οποίος είπε ότι "ήρθαν οι Μαυρογυαλούροι να μας υποσχεθούν". Εγώ να εμπλέκομαι στις συνομιλίες που καταγγέλλει ο κ. Πανούσης; Όχι βέβαια! Πραγματικά, δηλαδή, είναι τραγικό», είπε η κα Λέβα.

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε μάλιστα ξεκάθαρα στο πλευρό του Π. Λάμπρου.

«Υπερασπίζομαι και καλύπτω τον Πάνο Λάμπρου, τον οποίο ξέρω χρόνια και ήμουν και στην επιτροπή της Βουλής για το σωφρονιστικό. Ο Πάνος Λάμπρου ήταν αυτός που είχε λιώσει τα παπούτσια του για να επισκέπτεται φυλακές σε όλη την Ελλάδα και να συνομιλεί με κρατουμένους», είπε.

Σχολιάζοντας μάλιστα την υπόθεση Πανούση, η κα Λέβα έκανε λόγο για «παρακρατική επίθεση».

«Το βλέπω πραγματικά σαν παρακρατική επίθεση όλο αυτό και δεν ξέρω αν εμπλέκεται ο κ. Πανούσης. Διότι πώς βγαίνουν αυτοί οι διάλογοι; Από την ΕΥΠ; Από τι; Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί τώρα βγαίνει αυτό. Υπάρχει πικρία που δεν υπουργοποιήθηκε;», αναρωτήθηκε και κατέληξε λέγοντας ότι και η ίδια έχει δεχθεί πάρα πολλές φορές απειλές εναντίον της ζωής της.

«Εμένα με είχαν πάρει πολλές φορές τηλέφωνο επειδή είχα ασχοληθεί με τις φυλακές και μου είχαν πει "σταμάτα να ασχολείσαι, γιατί θα φας το κεφάλι σου". Ήταν ανώνυμα τηλεφωνήματα και σε μένα και στον κ. Παρασκευόπουλο», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top