Μητσοτάκης και Γεωργιάδης εξέφρασαν την οργή τους για τον διορισμό Λάμπρου στο υπ. Δικαιοσύνης

Δείτε τι δήλωσαν - Πρώτη ανάρτηση: 11/11/2015, 01:10

Μητσοτάκης και Γεωργιάδης εξέφρασαν την οργή τους για τον διορισμό Λάμπρου στο υπ. Δικαιοσύνης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης, υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ, εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους στο γεγονός ότι ο Πάνος Λάμπρου είχε διοριστεί στο υπ. Δικαιοσύνης ως ειδικός σύμβουλος παρά το γεγονός ότι υπήρξε μάρτυρας υπεράσπισης μελών της «17 Νοέμβρη».

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω την οργή μου για το γεγονός ότι επελέγη ως ειδικός σύμβουλος στο υπ. Δικαιοσύνης, ένας μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της «17Ν». Τώρα καταλαβαίνω απόλυτα, τη σπουδή του κ. Παρασκευόπουλου, να αποφυλακίσει τον Ξηρό. Οι διατάξεις για τους έγκλειστους τρομοκράτες δεν ήταν μόνο «φωτογραφικές» αλλά και «κατά παραγγελία»».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε: «Εγώ πάντα έλεγα και πίστευα ότι υπάρχει μια σχέση συμπάθειας μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της τρομοκρατίας και όταν τα έλεγα αυτά, με χαρακτήριζαν «ακραίο» και μιλούσαν για την θεωρία των «δύο άκρων». Τώρα αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διορίζει σε κυβερνητικές θέσεις όχι μόνο μάρτυρες υπεράσπισης τρομοκρατών, αλλά και ανθρώπους που διατηρούν σχέσεις μαζί τους μέχρι και σήμερα. Ο κ. Τσίπρας γνώριζε και παρ' όλα αυτά, διόριζε. Διότι ενώ ο Πανούσης φέρεται να τον είχε ενημερώσει, ο κ. Τσίπρας συμπεριέλαβε αυτούς στα ψηφοδέλτιά του».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top