Καλεί τον Τσίπρα να πάρει θέση ο Θεοδωράκης: Γνώριζες ή όχι για τις αποκαλύψεις Πανούση;

«Προτίθεται ο πρωθυπουργός να κάνει κάτι για να χτυπηθεί το παρακράτος;»

Επίκαιρη ερώτηση στον Πρωθυπουργό για τις αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση καταθέτει ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζητά από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει εάν γνώριζε τα όσα καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη καθώς και αν ερεύνησε τις καταγγελίες.
«Είναι όμως υποχρέωση προσωπικά του πρωθυπουργού να δώσει απαντήσεις, πόσο μάλλον όταν ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη διατείνεται ότι τον έχει ενημερώσει για όλα α��τά τα παρακρατικά φαινόμενα. Είναι αλήθεια, λοιπόν, ότι ο κ. Τσίπρας γνώριζε; Και αν όντως γνώριζε, τι έκανε; Ερεύνησε τις καταγγελίες που συνδέουν στελέχη του κόμματος του με την τρομοκρατία;» αναφέρει ο Θεοδωράκης, ο οποίος επισημαίνει ότι οι καταγγελίες για ύπαρξη κυκλώματος υποστήριξης τρομοκρατών-ποινικών με συμμετοχή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, συνιστούν μείζον ζήτημα για τη λειτουργία της δημοκρατίας στη χώρα.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού ρωτά τον πρωθυπουργό τι προτίθεται να κάνει ώστε να χτυπηθεί το παρακράτος και καταλήγει πως «οφείλει να δώσει άμεσα απαντήσεις στη Βουλή για τον ελληνικό λαό».
Δείτε περισσότερα για το θέμα Πανούση στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top