ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ εναντίν Πανούση από στελέχη της κυβέρνησης

Κάνουν λόγο για αστυνομικό μυθιστόρημα- Πρώτη ανάρτηση: 11:43

ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ εναντίν Πανούση από στελέχη της κυβέρνησης

​Όλο και πληθαίνουν τα στελέχη της κυβέρνησης που αφήνουν αιχμές εναντίον του Γ. Πανούση για το γεγονός ότι προχώρησε τώρα σε καταγγελίες για διασύνδεση μελών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκράτες, ενώ όπως ισχυρίζεται είχε στοιχεία από όταν ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Έτσι σήμερα, η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σ. Αναγνωστοπούλου, προσερχόμενη στη συνεδρίαση του υπουργικού σχολίασε με ειρωνικό τρόπο τις καταγγελίες Πανούση.

«Δεν με ενδιαφέρουν οι καταγγελίες του κ. Πανούση. Οι καταγγελίες έχουν ενδιαφέρον όταν κάποιος είναι υπουργός, όταν έχει φύγει από υπουργός δεν με ενδιαφέρουν καθόλου», είπε η κα Αναγνωστοπούλου, προσθέτοντας ότι το ζήτημα θα το ερευνήσει η Δικαιοσύνη.

Με την ίδια διάθεση απάντησε στους δημοσιογράφους και ο υπουργός Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλος, λέγοντας ότι «ο κ. Πανούσης γράφει ένα μυθιστόρημα και έχει καταθέσει τα ονόματα στον συμβολαιογράφο», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θ. Δρίτσας, ο οποίος μίλησε για «αστυνομικές ιστορίες».

Σκουρλέτης : «Δεν είναι σοβαρός ο τρόπος με τον οποίο λειτούργησε»

Αιχμές κατά του Γ. Πανούση άφησε και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Π. Σκουρλέτης, μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, κατηγορώνοντας τον ότι δεν ενήργησε με σοβαρότητα.

«Δεν είναι δυνατόν να μην ενημερών��ι κανέναν και να δημοσιοποιεί ό,τι δημοσιοποιεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», είπε ο κ. Σκουρλέτης, σημειώνοντας ότι του κάνει εντύπωση η συγκυρία που βγαίνουν οι καταγγελίες αυτές στη δημοσιότητα.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος τόνισε ακόμα ότι η Δικαιοσύνη θα αξιολογήσει την σοβαρότητα των ισχυρισμών Πανούση.

Για "περίεργη ιστορία με στοιχεία Βίπερ", έκανε λόγο με τη σειρά της η Ρ. Σβίγγου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμός Alpha.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top