Ο κύβος ερρίφθη: Εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ στις 18 Νοεμβρίου

Συμφωνούν και οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί

Ο κύβος ερρίφθη: Εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ στις 18 Νοεμβρίου
Συμφώνησαν τελικά και οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ, να πραγματοποιηθεί εθνική συνδιάσκεψη του κόμματος στις 18 Νοεμβρίου.

Καταλύτης ήταν η αποδοχή σήμερα από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, της πρότασης του Απόστολου Τζιτζικώστα, με επιστολή του προς τον γραμματέα της ��ολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέα Παπαμιμίκο, για εθνική συνδιάσκεψη της ΝΔ την συγκεκριμένη ημέρα.

«Από την αρχή της διαδικασίας είχαμε προτείνει δύο εθνικές συνδιασκέψεις, στις οποίες, με βάση το Καταστατικό, μετέχουν οι νομαρχιακές συνελεύσεις και τα κομματικά στελέχη. ‘Εστω και με καθυστέρηση, χαίρομαι που ένας εκ των υποψηφίων αποδέχεται μέρος της πρότασής μας. Συμφωνώ και αναμένω ο αρμόδιος να καλέσει τους εκπροσώπους των υποψηφίων για τα τεχνικά θέματα και τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες την πρόταση έχουν αποδεχθεί επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης (ο οποίος φέρεται ήδη να έχει στείλει σχετική επιστολή στον κ. Παπαμιμίκο), επισημαίνοντας ότι είχαν θέσει σε προτεραιότητα το ζήτημα του εσωκομματικού διαλόγου ενόψει της εκλογής νέου αρχηγού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top