Ποτάμι για καταγγελίες Πανούση: Τα ήξερε αυτά ο Τσίπρας; Να πάρει αμέσως θέση!

«Υπάρχει ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας στη χώρα»

Να πάρει σαφή θέση για τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση, και μάλιστα αμέσως, καλεί τον πρωθυπουργό το Ποτάμι, κάνοντας λόγο για ζήτημα λειτουργίας στη χώρα μας.

«Όταν ένας πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταγγέλλει "παρακράτος και καρκινώματα”, υπάρχει ζήτημα λειτουργίας της δημοκρατίας στη χώρα» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Σεβαστουπόλεως, υποστηρίζοντας ότι η Δικαιοσύνη θα διερευνήσει, μεν, τις ποινικές ευθύνες αλλά, την ίδια ώρα, «εγείρεται μείζον πολιτικό θέμα, το οποίο η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει να παριστάνει ότι το αγνοεί».

«Οι καταγγελίες ήταν όντως σε γνώση του Πρωθυπ��υργού; Αν “ναι” τι έκανε όλους αυτούς τους μήνες;» ρωτά το Ποτάμι και καταλήγει: «Ο κ. Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το γνωστό και από το παρελθόν "ας πάει στη Δικαιοσύνη" και να πάρει καθαρή θέση. Η λειτουργία παρακράτους (η ύπαρξη του οποίου στο παρελθόν είχε συνδεθεί με την ακροδεξιά) κάνει κάθε δημοκρατικό πολίτη να νοιώθει ρίγη στη σπονδυλική του στήλη».

Δείτε περισσότερα για τις αντιδράσεις στο θέμα Πανούση στο βίντεο του STAR

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top