Πανούσης:«Χαίρομαι που ο Πρωθυπουργός θέλει να δει στις εφημερίδες τα ονόματα των εμπλεκόμενων»

Η απάντηση του πρώην υπουργού μετά τις αιχμές της κυβέρνησης για τις καταγγελίες του

​Στις αιχμές της κυβέρνησης απαντά ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης σχετικά με τις καταγγελίες περί σχεδίου εξόντωσής του.

«Τα περισσότερα από τα στοιχεία που κατέχω είχαν γνωστοποιηθεί στον πρωθυπουργό εδώ και 4 μήνες κατά δήλωση του κ. Γιάννη Ρουμπάτη. Δεν υπήρξε καμία αντίδραση ενώ πολλά από τα αναφερόμενα στα έγγραφα πρόσωπα “κοσμούν” και πάλι πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Κατέθεσα στο συμβολαιογράφο τα σχετικά στοιχεία διότι πιστεύω ότι καταρχήν το θέμα είναι πολιτικό» δηλώνει ο κ.Πανούσης και συνεχίζει:

«Προφανώς, εφόσον ο Πρωθυπουργός θεωρεί σκόπιμο να τα καταθέσω στον εισαγγελέα, αυτό και θα πράξω τις επόμενες μέρες».

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη καταλήγει λέγοντας: «Χαίρομαι που ο Πρωθυπουργός θέλει να δει στις εφημερίδες τα ονόματα των εμπλεκόμενων, τα οποία ασφαλώς και θα διαρρεύσουν, όχι με δική μου ευθύνη. Μάλλον αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πολιτικό πρόβλημα. Και αυτό ήθελα να αποφύγω. Εκτός κι αν τον ίδιο "βολεύει" η εκκαθάριση του τοπίου».

Νωρίτερα, η ΝΔ κάλεσε τον Πρωθυπουργό να πάρει θέση για τις καταγγελίες Πανούση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top