Την «εδώ και τώρα» παρέμβαση του εισαγγελέα για τις δηλώσεις Πανούση ζητά ο Μιχελογιαννάκης

Απίστευτες καταγγελίες για σχέδιο φυσικής του εξόντωσης έκανε ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης

Την «εδώ και τώρα» παρέμβαση του εισαγγελέα για τις δηλώσεις Πανούση ζητά ο Μιχελογιαννάκης

​Να παρέμβει «εδώ και τώρα» ο εισαγγελέας για τις απίστευτες αποκαλύψεις του Γιάννη Πανούση, ζήτησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ο βουλευτής της Περιφέρειας Ηρακλείου με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως πρέπει «αμέσως ο εισαγγελέας να τον πάρει τηλέφωνο και να καταθέσει ονόματα. Τίποτ΄άλλο! Όταν λέει (ο Πανούσης) την λέξη πολιτική τρομοκρατία και απειλή ζωής και δεν παρέμβει σήμερα ο εισαγγελέας, θα πάω εγώ ο ίδιος στον Άρειο Πάγο. Για να μην τρέχω λοιπόν, ας το κάνει αυτόκλητα τώρα ο εισαγγελέας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος δήλωσε πως «είναι πολύ εντυπωσιακές οι καταγγελίες που κάνει ο κύριος Πανούσης, και μάλιστα εμπλέκει και τον Πρωθυπουργό της χώρας, και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα της κυβέρνησης. Έτσι φαίνεται τουλάχιστον. Νομίζω ότι θα υπάρξει μια προκαταρκτική εξέταση από την εισαγγελία πιθανότατα του Αρείου Πάγου, είναι θέμα χρόνου φαντάζομαι. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι ο κύριος Πανούσης να καταθέσει τι ακριβώς συμβαίνει, με συγκεκριμένα ονόματα. Είναι υποχρέωση του να τα καταθέσει».

Θυμίζουμε, ότι ο Γιάννης Πανούσης σε συνέντευξη του, έκανε απίστευτες καταγγελίες, λέγοντας πως δέχεται απειλές εις βάρος της ίδιας της ζωής του, αποδίδοντας τες σε παράνομα κυκλώματα που έχουν σχέση με πολιτικούς, ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα κάνει λόγο για σχέδιο φυσικής του εξόντωσης, αναφέροντας πως «υπάρχουν διασυνδέ��εις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιον τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα. Γιατί, απειλούν τη ζωή μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top