ΝΔ: άνθρακας ο θησαυρός για την κυβέρνηση από την λίστα Λαγκάρντ

Οικονόμου: με άδεια χέρια ήρθε ο Αλεξιάδης

«Άνθρακας ο θησαυρός από τη λίστα Λαγκάρντ» δήλωσε ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή για τη Λίστα Λαγκάρντ.

«Με άδεια χέρια ήρθε ο Αν. Υπουργός Οικονομικών κ Αλεξιάδης στη συζήτηση για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ. Χωρίς το παραμικρό στοιχείο που να πιστοποιεί την πρόοδο στον έλεγχο της λίστας, ο κ. Υπουργός ήρθε απλά για να εξιστορήσει το γνωστό στείρο και αδιέξοδο λόγο περί ευθυνών των προηγούμενων κυβερνήσεων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κ. Αλεξιάδης θα αναγκαστεί να μιλήσει και για τις δικές του ευθύνες και δεν θα μπορεί να ξεφεύγει παραπέμποντας μας απλά σε διάφορα δελτία τύπου ��ου Υπουργείου για τα έργα και τις ημέρες του, παραδεχόμενος απλά στη Βουλή ότι δεν πάνε καλά οι έλεγχοι για το 2015» δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Ο τομεάρχης και Βουλευτής της ΝΔ πρόσθεσε:

«Αυτό που εμείς έχουμε να του πούμε είναι ότι οι έλεγχοι δεν πάνε ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ και ότι δεν έχει εισρεύσει τίποτα νέο στα ταμεία του κράτους, τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας ομιλεί για ισοδύναμα για την εκπαίδευση και τις συντάξεις. Δυστυχώς το μόνο σίγουρο ισοδύναμο που θα μπορούσε να υπάρξει από την πάταξη της φοροδιαφυγής και τον έλεγχο των διαφόρων λιστών, η κυβέρνηση "της δεύτερης φοράς αριστεράς" το έχει βάλει στο συρτάρι και αραχνιάζει επί 11 μήνες, στέλνοντας τον προηγούμενο ��πουργό για τη Διαφθορά κ Νικολούδη στο σπίτι του και σχολιάζοντας ανέμελα και στενοχωρημένα, τα βάσανα των Ελλήνων. Άνθρακας ο θησαυρός από τη λίστα Λαγκάρντ. Ποιον εμπαίζουν;».ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top