Μ. Βαρβιτσιώτης: «Πώς γλίτωσα τον προπηλακισμό»

«Μου πέταξαν μπουκάλια και ξύλα»

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Πώς γλίτωσα τον προπηλακισμό»

​Ο Μ. Βαρβιτσιώτης παραλίγο να ήταν το δεύτερο θύμα των τραμπούκων που επιτέθηκαν εναντίον του βουλευτή της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκου, αφού, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 γλίτωσε παρά τρίχα τον προπηλακισμό, μιας και βρισκόταν κι εκείνος έξω από τη Βουλή.

«Πάρκαρα κοντά και πήγα με τα πόδια και έγινα αντικείμενο λεκτικού προπηλακισμού τόσο στελεχών του ΕΠΑΜ όσο και ακροδεξιάς ρητορείας χωρίς διακριτικά. Όταν τα πράγματα πήγαν να σκουρύνουν πήγα προς το αυτοκίνητό μου, μπήκα μέσα και αφού μπήκα μου πετάξανε κάτι μπουκάλια, κάτι ξύλα, εμφανίστηκαν και κάνα δυο κρανιοφόροι», περιέγραψε ο κ. Βαρβιτσιώτης και συνέχισε:

«Διαπίστωσα μια λογική μίσους. Πήγαμε να διαδηλώσουμε υπέρ των Ποντίων και δεν βρεθήκαμε μπροστά σε Πόντιους, βρεθήκαμε μπροστά σε ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με τον ποντιακό ελληνισμό και τα ποντιακά σωματεία, οι οποίοι το μόνο που θέλαν να εκφράσουν ήταν ένα ατελείωτο μίσος».

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο ίδιος το μίσος αυτό έχει καλλιεργηθεί εδώ και χρόνια, ακόμα και από κόμματα που στήριζαν τις αντιμνημονιακές συγκεντρώσεις του παρελθόντος.

«Το “αλήτες, προδότες, πολιτικοί” ακούστηκε εδώ και χρόνια στην πλατεία, έγινε κυρίαρχο σύνθημα όλων των αντιμνημονιακών τότε διαδηλώσεων, πολιτικά κόμματα ποντάραν και τζογάραν πάνω σε αυτό το σύνθημα και σήμερα βεβαίως τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top