O Λέβεντης πήρε… γαλάζιο περίστροφο και άνοιξε πυρ στους υποψηφίους της ΝΔ!

«Ακροδεξιός βιβλιοπώλης ο Άδωνις», «γιος βασιλόφρονα o Tζιτζικώστας»

O Λέβεντης πήρε… γαλάζιο περίστροφο και άνοιξε πυρ στους υποψηφίους της ΝΔ!

​Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, χωρίς ωστόσο να ξεχάσει και τα… εσωκομματικά της ΝΔ αφού έπιασε έναν-έναν τους υποψηφίους «γαλάζιους» πρόεδρους!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι η δήλωση του Νίκου Φίλη εξυπηρέτησε στο να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα προαπαιτούμενα και την ψήφισή τους, ενώ είπε ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν αντιμνημονιακή σημαία «αλλά υπέγραψαν σε μία νύχτα χειρότερο μνημόνιο γιατί το υπέγραψαν σε καθεστώς πανικού».

Ο ίδιος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μεταβάλλεται σε σκληρή δεξιά με τα κατεπείγοντα ν��μοσχέδια και στη συνέχεια καταπιάστηκε με την αντιπολίτευση.

Ξεκινώντας από τη ΝΔ και τις εσωκομματικές εκλογές, εκτίμησε ότι όποιος και να βγει από τους τέσσερις υποψηφίους θα είναι χαμένο το κόμμα, ενώ χαρακτήρισε «μια φορά αποτυχών, πάντα αποτυχών» τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, «ακροδεξιό βιβλιοπώλη» τον Άδωνι Γεωργιάδη και «γιο βασιλόφρονα» τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε… ότι «έχει την κατάρα», για να προσθέσει ότι «χρειάζεται και λίγο χιούμορ».

Ο κ. Λεβέντης δεν ξέχασε και το ΠΑΣΟΚ το οποίο κατηγόρησε ότι έχει βολέψει «1 εκατομμύριο άτομα», ενώ για το Ποτάμι επεσήμανε ότι το έχει πάρει η κάτω βόλτα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top