Καμμένος για Φίλη: ανιστόρητη η δήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων!

Δήλωσε ότι θα γίνουν και εκδηλώσεις στα στρατόπεδα για τη γενοκτονία

Καμμένος για Φίλη: ανιστόρητη η δήλωση για την γενοκτονία των Ποντίων!
Δριμεία κριτική άσκησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στον Υπουργό Παιδείας κ. Φίλη, για την δήλωση με την οποία αμφισβήτησε την γενοκτονία των Ποντίων, από την Κέλλη της Φλώρινας, όπου παραβρέθηκε στον εορτασμό της 103ης επέτειο της απελευθέρωσής της.

Μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συνέδεσε τις συγκεκριμένες δηλώσεις με τις επιθυμίες της «νέας τάξης πραγμάτων»: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική και είναι μία. Το λέω αυτό γιατί ακούγονται διάφορες μοντέρνες φωνές, οι οποίες στο όνομα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, αρχίζουν και ξεχνούν ή παραλλάσσουν την ιστορία, όπως αυτό το ανιστόρητο που ακούσαμε προχθές για το θέμα της Γενοκτονίας των Ποντίων. Θα υπάρχουμε κι εμείς οι οποίοι θα αντιστεκόμαστε».

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε: «Η Γενοκτονία των Ποντίων έγινε. Και σαν απάντηση της πολιτικής πράξης του υπουργού Παιδείας, εγώ δηλώνω ότι σε όλα τα στρατόπεδα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, θα γίνουν εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως και εκδηλώσεις που θα αφορούν το σύνολο των εθνικών μας θεμάτων, για τα οποία κάποιοι έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι ούτε συμβιβαζόμαστε ούτε βάζουμε νερό στο κρασί μας ούτε υποχωρούμε».

Δείτε το βίντεο από το neaflorina. blogspot.gr


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top