Πρώτη φορά «mea culpa» για την κρίση & από την Ευρώπη: Η απάντηση Μοσκοβισί στο STAR!

«Λάθη έγιναν από όλους, δεν δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο παρελθόν»

���«Mea culpa» και εκ μέρους της Ευρώπης (για πρώτη φορά) είπε ουσιαστικά ο Πιέρ Μοσκοβισί, απαντώντας σε ερώτηση του STAR και του δημοσιογράφου Σπύρου Δημητρέλη.

«Ποιος φταίει για αυτή την κατάσταση στην Ελλάδα; Μόνο οι Έλληνες; Υπάρχουν ευθύνες και στην τρόικα; Νομίζω ότι οι Έλληνες ζητούν μία απάντηση για το γιατί βρίσκονται στον 6ο χρόνο αυτής της κατάστασης» ρώτησε τον Ευρωπαίο Επίτροπο ο δημοσιογράφος του STAR.

«Το οικονομικό μοντέλο της Ελλάδας δεν ήταν ένα βιώσιμο μοντέλο. Έπρεπε να αλλάξει» επεσήμανε ο Μοσκοβισί, για να προσθέσει ότι έχουν γίνει αλλαγές προς το καλύτερο όσον αφορά τη χώρα μας: «Δεν δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο όπως στο παρελθόν. Μιλάνε για τους θεσμούς και όχι για την τρόικα. Και δεν είναι τυχαίο. Οι θεσμοί εργάζονται από κοινού, όχι με σχέση ιεραρχίας που κάναμε στο παρελθόν. Και είναι πιο συνεργάσιμοι».

Αναφορικά με το τι φταίει, ο Μοσκοβισί παραδέχθηκε ότι «λάθη έγιναν από όλους», ωστόσο ζήτησε «να μην ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top