«Γκάφα» Βούτση: Μου είπε ο Σουλτς “έχετε δίκιο σε όλα, είναι αρρωστημένοι εγκέφαλοι”!

Με ανοικτό το στόμα η Επιτροπή της Βουλής: «Αναγνώρισε ότι είναι ανόητα αυτά που μας ζητάνε»

«Γκάφα» Βούτση: Μου είπε ο Σουλτς “έχετε δίκιο σε όλα, είναι αρρωστημένοι εγκέφαλοι”!

​Ο ένας τον άλλο τσιμπούσαν τα μέλη της Επιτροπής ΔΕΚΟ της Βουλής ακούγοντας τον Νίκο Βούτση να «δίνει» τον Μάρτιν Σουλτς!

Ο Πρόεδρος της Βουλής μετέφερε την προσωπική του συνομιλία με τον Πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, όπου -σύμφωνα με τον ίδιο- ο Μάρτιν Σουλτς του εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ανόητα αυτά που μας ζητούν «κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι»!

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Έρχομαι από το γεύμα με τον Σούλτς. Αναγνώρισε ότι έχουμε σε όλα δίκιο κι ότι είναι ανόητα αυτά που μας ζητάνε, από τα σπίτια που πρέπει να σωθούν μέχρι και το ασφαλιστικό. Μας είπε ότι είναι κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι που θέτουν τέτοια θέματα και σας τα ζητάνε όλα» είπε ο κ. Βούτσης, την ώρα που η Ελλάδα κάνει αγώνα δρόμου για να κλείσει τα ανοικτά μέτωπα ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Αφού αντιλήφθηκε τη… γκάφα, ο κ. Βούτσης επεχείρησε να μαζέψει το πράγμα λέγοντας στη συνέχεια πως όσα απέδωσε στον Σουλτς ήταν «ελεύθερος σχολιασμός και όχι οι ακριβείς δηλώσεις του»!

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως όσα ανέφερε στην αίθουσα της επιτροπή για τον Πρόεδρο της Ευρωβουλής μεταδόθηκαν από «ατύχημα» καθώς είχε αρχίσει η αναμετάδοση από το εσωτερικό κύκλωμα χωρίς να έχουν ξεκινήσει όμως οι εργασίες της επιτροπής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top