Καραμανλή, Μητσοτάκη και Σαμαρά είδε σήμερα ο Άδωνις

Προειδοποιεί για τον κίνδυνο διάσπασης και απαξίωσης της ΝΔ ο πρώην υπουργός

​Τους τρεις πρώην προέδρους και πρωθυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε και είδε διαδοχικά, σήμερα Τετάρτη, ο υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, «για λόγους σεβασμού στην ιστορία και στη συνέχεια τη�� παράταξης», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, στις 10:00 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Κώστα Καραμανλή, στις 11:00 με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και στις 12:00 με τον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο πρώην υπουργός είχε και με τους τ��εις πολιτικούς μια διεξοδική και εποικοδομητική συζήτηση για τα τεκταινόμενα στη χώρα και τα προβλήματά της.

Εν τω μεταξύ, την Τρίτη με νέα επιστολή του ο κ.Γεωργιάδης προς τους τρεις συνυποψήφιους του προειδοποίησε για τον κίνδυνο να λάβει η διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου της ΝΔ τα χαρακτηριστικά «παρωδίας», εκτιμώντας ότι η ακολουθούμενη μορφή της εκλογικής διαδικασίας απειλεί την παράταξη «όχι απλώς με διάσπαση, αλλά με απαξίωση». Αφορμή για το νέο ξέσπασμα του υποψηφίου Προέδρου της ΝΔ είναι το γεγονός ότι οι τέσσερις διεκδικητές της ηγεσίας της ΝΔ δεν έχουν συμφωνήσει στη διεξαγωγή οποιασδήποτε μορφής διαλόγου, με συνέπεια και καθώς ο χρόνος μέχρι τις 22 Νοεμβρίου έχει αρχίσει να πιέζει, να είναι πλέον ορατό το ε��δεχόμενο ολοκλήρωσης της εσωκομματικής διαδικασίας χωρίς να διεξαχθεί δημόσια κανενός είδους κοινός διάλογος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top