6.500 κενά εκπαιδευτικών στην Παιδεία και ο Ν. Φίλης ασχολείται με το να διχάζει!

Πώς σχολίασε η Κ. Μακρή στο δελτίο ειδήσεων του Star το μεγάλο φάουλ του Υπουργού Παιδείας

6.500 κενά εκπαιδευτικών στην Παιδεία και ο Ν. Φίλης ασχολείται με το να διχάζει!
Στο παράδοξο να υπάρχουν τεράστια προβλήματα στον τομέα πολιτικής ευθύνης του, με 6.500 περίπου κενά εκπαιδευτικών, αλλά ο υπουργός Παιδείας να επιλέγει να διχάζει με την γνωστή του αναφορά στην εκπομπή «Ενικός» του Star και στον Ν. Χατζηνικολάου, με την οποία αμφισβήτησε την γενοκτονία των Ποντίων, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

Άλλωστε, όπως επισήμανε η Μάρα Ζαχαρέα, ο κ. Φίλης δεν εξέφρασε την άποψη αυτή με την ιδιότητα (που δεν έχει) του ερευνητή της Iστορίας σε ένα επιστημονικό συνέδριο ή με την επαγγελματική του ιδιότητα του δημοσιογράφου, αλλά με την ιδιότητα του υπουργού Παιδείας.

Όπως πρόσθεσε, το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι δεν μπορεί ο υπουργός Παιδείας να διχάζει και μάλιστα σχετικά με μία γενοκτονία που την ανακήρυξή της αποφάσισε ομόφωνα η Βουλή των Ελλήνων το 1994 και όταν έχει πολύ σοβαρά προβλήματα για να ασχοληθεί.

Την απορία του εξέφρασε μάλιστα στην χθεσινή εκπομπή και ο παρουσιαστής της Νίκος Χατζηνι��ολάου σχετικά με τον λόγο που αισθάνθηκε ο κ. Φίλης την ανάγκη να κάνει τον διαχωρισμό μεταξύ εθνοκάθαρσης και γενοκτονίας.

«Έκανε φάουλ, έκανε γκάφα, και για αυτό σήμερα βγαίνει όλη η κυβέρνηση να τον αδειάσει» τόνισε η Κάτια Μακρή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top