Συνεδριάζει η ΚΕΦΕ της ΝΔ για συνδιασκέψεις και εκλογικά κέντρα

Ενδέχεται να τεθεί και το ζήτημα του ντιμπέιτ

Συνεδριάζει η ΚΕΦΕ της ΝΔ για συνδιασκέψεις και εκλογικά κέντρα
Συνεδριάζει η Κεντρική Εφορευτική Επ��τροπή της Νέας Δημοκρατίας (ΚΕΦΕ) με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των τεσσάρων υποψηφίων, για το ζήτημα των εκλογικών κέντρων και της επιλογής των τοποθεσιών στις οποίες θα στηθούν, ενώ αναμένεται να συζητηθεί και το ζήτημα των εθνικών συνδιασκέψεων.

Δεν αποκλείεται επίσης να συζητηθεί και το ζήτημα του τηλεοπτικού ντιμπέιτ, στην διεξαγωγή του οποίου επιμένουν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πλευρά του Ευάγγελου Μεϊμαράκη συμφωνεί με την πραγματοποίηση εθνικών συνδιασκέψεων και προτείνει να διεξαχθούν δύο, μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη, υπό τον όρο να επαρκέσει ο χρόνος και να οργανωθούν άψογα. Διαφωνεί όμως κατηγορηματικά με το ντιμπέιτ, υποστηρίζοντας ότι θα μετατρέψει σε «σόου» την διαδικασία και θα βλάψει την ενότητα του κόμματος.

Από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε ομιλία του χθες το βράδυ στην Κηφισιά, τάχθηκε υπέρ του δημόσιου διαλόγου, υπό την προϋπόθεση να συμμετάσχουν και οι τέσσερις υποψήφιοι (γεγονός που ήδη αποκλείεται, λόγω της άρνησης του κ. Μεϊμαράκη).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top