Φλαμπουράρης: Δεν εντάχθηκα στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις-Ψευδή και ανυπόστατα όσα λένε

"Με σπιλώνουν για να πλήξουν το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ"

Απάντηση στα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη Διάτμηση ΑΤΕ, παρά τον προεκλογικό σάλο, εξακολουθεί να ευνοείται από το ελληνικό δημόσιο, εισπράττοντας χιλιάδες ευρώ, αλλά και στις καταγγελίες για τις διευκολύνσεις που ο κ.Φλαμπουράρης έλαβε με την ένταξη του στις 100 δόσεις της εφορίας, δίνει ο υπουργός Επικρατείας, απαντώντας παράλληλα σε όσους ισχυρίζονται πως υπάρχει ειδική μεταχείριση με το "πόθεν έσχες" του υπουργού.

Ο κ.Φλαμπουράρης επαναλαμβάνει ότι από την στιγμή της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ", ενώ δηλώνει ότι τα περιουσιακά του στοιχεία βρίσκονται στην διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.

Ο υπουργός Επικρατείας απαντά και για το θέμα της οικονομικής του εκκρεμότητας προς τον Δήμο της Αίγινας, διαψεύδοντας την ένταξη του στο καθεστώς των 100 δόσεων.

Τέλος, χαρακτηρίζει "ψευδή και ανυπόστατα" τα όσα του καταμαρτυρούν και αφήνει να εννοηθεί ότι πρόκειται για "προσπάθεια σπίλωσης του από το σύστημα διαφθοράς", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Φλαμπουράρη αναφέρει τα εξής:

«1.Υπήρξα πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας. Όμως από την στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλ��βε την διακυβέρνηση της χώρας δεν έχω, πλέον, καμία σχέση με την εταιρεία "ΔΙΑΤΜΗΣΗ ΑΤΕ". Και λόγω της ηθικής μου, αλλά και με την καθόλα νόμιμη διαδικασία από την 26.01.2015.
2.Τα περιουσιακά μου στοιχεία βρίσκονται προ πολλού στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.
3.Ο Δήμος Αίγινας με αντιμετώπισε, όπως κάθε δημότη. Ο ίδιος, άλλωστε, ο Δήμος απάντησε στα ανυπόστατα δημοσιεύματα.
4. Δεν εντάχθηκα ποτέ στις 100 δόσεις του "νόμου Βαλαβάνη", όπως συνεχίζουν, ψευδώς, ν�� επικαλούνται. Είχα ενταχθεί σε πρόγραμμα 12 δόσεων (επί κυβερνήσεως Σαμαρά) για οφειλές στο Δημόσιο, τις οποίες δόσεις και κατέβαλα κανονικώς.
5. Δεν ξέρω τι άλλο θα κατασκευάσουν και δεν με αφο��ά. Επαναλαμβάνω ότι τα ψευδή και ανυπόστατα δημοσιεύματα δεν με αγγίζουν. Πλανώνται αν πιστεύουν ότι μέσω της σπίλωσης του προσώπου μου θα αφαιρέσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ το ηθικό πλεονέκτημά του. Το σύστημα της διαφθοράς και της διαπλοκής είναι προτιμότερο να σιωπά, παρά να παριστάνει τον ηθικό ιεροεξεταστή».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top