Επιστρέφει η ώρα του πρωθυπουργού: Στη Βουλή ο Τσίπρας για το προσφυγικό

Απαντά σε ερώτηση του Γ. Κουμουτσάκου

Επιστρέφει η ώρα του πρωθυπουργού: Στη Βουλή ο Τσίπρας για το προσφυγικό

​Στη Βουλή θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας για να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκο για το προσφυγικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναμένεται στην «Ώρα του πρωθυπουργού» να αναφερθεί εκτενώς στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής για την αντιμετώπιση της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης και στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα.

Στην επίκαιρή ερώτησή του ο κ. Κουμουτσάκος, κάνει λόγο για «πιθανούς επιβαρυντικούς για τη χώρα όρους που έχουν αποκρυπτεί».

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι «ο Πρωθυπουργός δεν είπε σε τι ακριβώς συμφώνησε και ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες για τη χώρα, τα Εθνικά της συμφέροντα και τους πολίτες».

Μεταξύ άλλων ρωτά ποια είναι η σύνδεση δημοσιονομικής και προσφυγικής – μεταναστευτικής πολιτικής, αν η συμφωνία αποτρέπει τα άλλα κράτη να κλείσουν τα σύνορά τους, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας και πώς θα λειτουργήσει το επίδομα ενοικίου και οι κοινές επιχειρησιακές δράσεις με την Τουρκία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top