Μητσοτάκης: Επιμένει για ντιμπέιτ - Ζητά ανοικτή συνεδρίαση της ΚΟ με τους 4 υποψηφίους

Παρουσίασε νέα ιστοσελίδα για την καμπάνια του – Τι εκτιμά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μητσοτάκης: Επιμένει για ντιμπέιτ - Ζητά ανοικτή συνεδρίαση της ΚΟ με τους 4 υποψηφίους
Νέα ιστοσελίδα ανέβασε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία με έντονη δράση τόσο την περιφέρεια όσο και στο διαδίκτυο.
Το μεσημέρι είχε συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ και σύμφωνα με πληροφορίες επανέλαβε την πρότασή του για τη διεξαγωγή ντιμπ��ιτ, αφήνοντας αιχμές για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
«Θα μπορούσα να είχα πει ο κ. Μεϊμαράκης να μην είναι πρόεδρος αφού είναι υποψήφιος. Δεν το έκανα. Αυτό όμως που δεν μπορώ να δεχθώ είναι να είναι μόνο πρόεδρος και όχι υποψήφιος. Ως υποψήφιος δεν έχει πει μια κουβέντα. Πρέπει να μιλήσει, να μας πει τι θα κάνει» είπε συγκεκριμένα υποστηρίζοντας ότι ο κ. Μειμαράκης «δεν μπορεί να κάνει ντιμπέιτ με τον Τσίπρα και αν μην κάνει με τους συνυποψηφίους του».
Είπε επίσης ότι θα προτείνει και τη διεξαγωγή μίας ανοικτής συνεδρίασης της ΚΟ όπου οι 4 υποψήφιοι θα πουν το σχέδιό τους για τη ΝΔ και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των βουλευτών.
Τέλος, για τον νικητή των εσωκομματικών εκλογών απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει εκτίμηση ωστόσο προέβλεψε ως πιο πιθανό ενδεχόμενο να χρειαστεί δεύτερος γύρος όπου θα περάσουν ο ίδιος και ο Μεϊμαράκης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top