Τι ήταν στην... προηγούμενη ζωή τους οι πιο γνωστοί Έλληνες πολιτικοί!

Βγήκε βιβλίο που αποκαλύπτει τα πάντα

Τι ήταν στην... προηγούμενη ζωή τους οι πιο γνωστοί Έλληνες πολιτικοί!

​Έχετε μεταφυσικές ανησυχίες και σας απασχολούν ερωτήματα για τη ζωή, την τωρινή και την προηγούμενη; Αναρωτιέστε αν για όλα αυτά που αποφασίζουν οι πολιτικοί και ισχυροί του πλανήτη ευθύνονται... "αμαρτίες" προηγούμενων ζωών; Αν λοιπόν σας απασχολούν τέτοια... σοβαρά ερωτήματα το βιβλίο με τίτλο «Κάρμα και οι προηγούμενες ζωές» έχει όλες τις απαντήσεις.

Στο βιβλίο αυτό, η μεταφυσική ερευνήτρια Α. Λουπέσκου μεταφέρει τις εμπειρίες της από τα… «ταξίδια» που έκανε στο χρόνο και στα οποία είδε τι ήταν οι επώνυμοι και ισχυροί άνθρωποι του πλανήτη.

loupeskoy.jpg

(Η κα Α. Λουπέσκου)

Έτσι, για να μην το έχετε απορία και χάσετε τον ύπνο σας, σύμφωνα με το βιβλίο, ο Α. Τσίπρας ήταν Λιβανέζος έμπορος ξυλείας και ερασιτέχνης αστρονόμος, τον οποίο πάντα επηρέαζε μια γυναίκα στη ζωή του. Όσο για την Περιστέρα Μπαζιάνα; Στις προηγούμενες ζωές της έζησε στο Βέλγιο και στα Αραβικά Εμιράτα. Βέβαια αυτό που δεν μας λέει η κα Λουπέσκου είναι αν αυτοί οι δύο είχαν... συναπαντήματα και στις προηγούμενες ζωές.

tsipras.jpg

(Α. Τσίπρας και Π. Μπαζιάνα)

Αναδρομή και ��τη ζωή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έκανε η κα Λουπέσκου και έμαθε ότι ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ έζησε τον 3ο αιώνα σε χώρα της Ανατολής, έγινε παντοδύναμος νομομαθής, αλλά πολεμήθηκε και εκδιώχθηκε από τους αντιπάλους του.

Τον 17ο αιώνα έζησε στην Ιταλία, ήταν βιολιστής, εξού και το χαρακτηριστικό τικ στον αριστερό του ώμο.

mhtsotakhs-large.jpg

(Κ. Μητσοτάκης)

Ο Α. Παπανδρέου πάλι, έζησε πριν από δύο αιώνες στη Βόρεια Ευρώπη, κατά πάσα πιθανότητα στη Σουηδία. Ήταν εφευρέτης, ο οποίος κατασκεύασε μαζί με άλλους ένα αερόστατο με κινητήρα, αλλά είχε άδοξο τέλος, κάθως χάθηκε σε ένα ταξίδι στον παγωμένο Βορρά.

230614190540_0914.jpg

(Α. Παπανδρέου)

Ο Κώστας Σημίτης έζησε στη Ρώμη, λεγόταν Τιβέριος και ήταν αριστοκράτης. Μάλιστα εμφανίστηκε και σε χώρα της Ανατολής, όπου ήταν κρατικός αξιωματούχος, όμως ο λιμός που χτύπησε την περιοχή έστρεψε το λαό εναντίον του και εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

simitis.jpg

(Κ. Σημίτης)

Ενδιαφέρον όμως έχει και η προηγούμενη ζωή της Α. Μέρκελ, η οποία σύμφωνα με την κα Λουπέσκου ζούσε στη Μεσοποταμία και μάζευε με την οικογένειά της θεραπευτικά βότανα, καθώς ο πατέρας της ήταν κομπογιαννίτης. Τρεις αιώνες αργότερα εμφανίστηκε ως κόρη φτωχού ψαρά στην Πολωνία, παντρεύτηκε μικρή έναν σιδερά και έμαθε την τέχνη της δημιουργίας κοσμημάτων.

merkel.jpg

(Α. Μέρκελ)

Κι αν αναρωτιέστε τι ήταν στην προηγούμενη ζωή του ο Β. Σόιμπλε, σύμφωνα με το βιβλίο σε όλες τις προηγούμενες ζωές του ήταν φτωχόπαιδο με εμμονή με το χρήμα, κάτι που τον έκανε άκαρδο απέναντι στους άλλους. Μια φορά μόνο ήταν πλούσιος, έγινε αξιωματούχος σε χώρα της Ανατολής, αλλά κάποιοι αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν, όπως και πριν από λίγα χρόνια στη Γερμανία.

030615112121_1654.jpg

(Β. Σόιμπλε)

Τέλος η Ντ. Μπακογιάννη ήταν Σπαρτιάτισσα που έζησε στα μέσα του 6ου αιώνα π.Χ και έχασε τον σύζυγό της από το χέρι είλωτα. Μάλιστα η ίδια τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια σεισμού.

4F484A61F901BF08DBD6AD7112DD290B.jpg

(Ντ. Μπακογιάννη)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top