Σχεδόν η μισή Βουλή καλείται να υποβάλλει συμπληρωματικό πόθεν έσχες!

130 βουλευτές θα συμπληρώσουν δηλώσεις σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία

Σχεδόν η μισή Βουλή καλείται να υποβάλλει συμπληρωματικό πόθεν έσχες σύμφωνα με πληροφορίες από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής !

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επιτροπή Πόθεν Έσχες θα καλέσει 130 βουλευτές να συμπληρώσουν δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης σε δύο έντυπα και όχι σε ένα, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα, εφαρμόζοντας τη νέα νομοθεσία (Ν. 4281/2014). Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. Θα κληθούν επίσης να υποβάλλουν συμπληρωματική δήλωση και άλλοι υπόχρεοι που δεν είναι βουλευτές.

Ασαφές παραμένει πάντως μέχρι στιγμής το κριτήριο με το οποίο επελέγησαν οι 130 βουλευτές και αν όλοι οι υπόλοιποι κατέθεσαν σε διπλό έντυπο την δήλωση πόθεν έσχες.

Βουλευτές της αντιπολίτευσης πάντως υποστηρίζουν ότι επιδιώκεται να διαχυθεί η ευθύνη στο σύνολο των κομμάτων της Βουλής σχετικά με τις δηλώσεις και να «υπερκε��ασθούν» από επικοινωνιακή άποψη τα ζητήματα που προέκυψαν πρόσφατα με υπουργούς της κυβέρνησης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top