Στο Μαξίμου ο Ντομπρόβσκις: Κόκκινα δάνεια και ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών επί τάπητος

Τσίπρας για τράπεζες: Η τρίτη φορά θα είναι… και η φαρμακερή!

Στο Μαξίμου ο Ντομπρόβσκις: Κόκκινα δάνεια και ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών επί τάπητος

Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του υπουργού Οικονομίας Γιάννη Σταθάκη, είχε ο Βάλντις Ντομπρόβσκις στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επί τάπητος βρέθηκαν τα κόκκινα δάνεια και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με τον κ. Τσίπρα να δηλώνει πεπεισμένος ότι η τρίτη (ανακεφαλαιοποίηση) θα είναι… και η φαρμακερή!

«Καταλαβαίνω ότι έχετε πολλή δουλειά» είπε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν στον σύντομο διάλογο των δύο ανδρών μπροστά στις κάμερες

«Ως συνήθως, χθες τελειώσαμε αργά τη νύχτα και αναγκάστηκα να μείνω στις Βρυξέλλες» αποκρίθηκε ο πρωθυπουργός, ο οποίος στη συνέχεια είπε στον Ντομπρόφσκις: «Πιστεύω ότι θα έχετε πλέον συνολική εικόνα της κατάστασης (σ.σ.: στις τράπεζες)».

«Ναι, και μιλήσω και με το κεντρικό σας τραπεζίτη και θα έχω συνάντηση με τους διευθυντές των τραπεζών» είπε ο Ντομπρόβσκις.

Ο πρωθυπουργός, από την πλευρά του, προέβλεψε ότι η τρίτη ανακεφαλαιοποίηση θα είναι και η φαρμακερή: «Πιστεύω ότι είναι μια κρίσιμη στιγμή αλλά είμαι αισιόδοξος ότι η τρίτη φορά θα είναι η πιο αποτελεσματική».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top