Δείτε βλέμμα Ντομπρόφσκις μετά από άγρια επίθεση Κασιδιάρη: Είσαι οικονομικός εγκληματίας!

Τον χαρακτήρισε ανεπιθύμητο και του είπε να μεταφέρει το μήνυμα σε Μέρκελ-Γιούνκερ!

Δείτε βλέμμα Ντομπρόφσκις μετά από άγρια επίθεση Κασιδιάρη: Είσαι οικονομικός εγκληματίας!

Πρωτοφανή επίθεση -και μάλιστα σε υψηλούς τόνους- εξαπέλυσε κατά του Βάλντις Ντομπρόφσκις ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής, στη συνεδρίαση της οποίας ήταν προσκεκλημένος ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκληματήσει κατά του ελληνικού λαού και φέρει ακέραιη ευθύνη το σύστημα που εκπροσωπεί για χιλιάδες απώλειες ζωών στην Ελλάδα. Τα μέτρα που έχουν επιβληθεί είναι παράνομα και τα έχει απορρίψει ο ελληνικός λαός μέσω ενός δημοψηφίσματος που έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη» είπε σε οργισμένο ύφος ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με τον Ντομπρόφσκις να έχει ένα… απροσδιόριστο βλέμμα και να αποφεύγει να κοιτάξει κατάματα τον Κ. Κασιδιάρη.

Συνεχίζοντας, ο κ. Κασιδιάρης επεσήμανε ότι ο στόχος είναι όχι η διάσωση της Ελλάδα αλλά «η οικονομική καταστροφή της» και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να γίνει ούτε αποικία χρέους ούτε αποικία λαθρομεταναστών και να το μεταφέρει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν στους πάτρωνές τους, τη Μέρκελ, το Γιουνκέρ και τη γερμανική οικονομ��κή ολιγαρχία. Δεν θα μας κάνουν μαθήματα διαφθοράς οι Ευρωπαίοι. Να πάνε να τα κάνουν στη VW και τη Siemens».

«Είστε ανεπιθύμητοι εδώ» είπε στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, αποκαλώντας τον Ντομπρόφσκις οικονομικό εγκληματία και εκπρόσωπο τοκογλύφων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top