Βαρεμένος: «Ο κ. Φλαμπουράρης θα καταθέσει νέο πόθεν έσχες»

«Θα ελεγχθεί εντός δεκαπενθημέρου από ορκωτούς λογιστές»

​Ως προτεραιότητα έθεσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής, Γ. Βαρεμένος, την ηλεκτρονική υποβολή των πόθεν έσχες, καθώς όπως είπε, ο έλεγχος που γίνεται τώρα είναι κατά κάποιο τρόπο δειγματοληπτικός.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο κ. Βαρεμένος αποκάλυψε ότι ο Α. Φλαμπουράρης θα υποβάλει νέα δήλωση πόθεν έσχες, η οποία και θα ελεγχθεί από ορκωτούς λογιστές εντός δεκαπέντε ημερών.

«Ο κ. Φλαμπουράρης περιλαμβάνεται σε εκείνους που θα κάνουν πόθεν έσχες τώρα και θα ελεγχθεί το πόθεν έσχες αυτό, που θα κατατεθεί με βάση το νέο έντυπο. Η απόφαση είναι ο έλεγχος για τον κ. Φλαμπουράρη να γίνει κατά προτεραιότητα, όμως δεν μπορώ να σας δώσω ημερομηνία για το μέχρι πότε θα έχει ολοκληρωθεί», είπε ο κ. Βαρεμένος.

Τέλος διευκρίνισε ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής δεν έχει αρμοδιότητα να ζητήσει εξηγήσεις αναφορικά με τις καταγγελίες του Χ. Θεοχάρη για «μαύρα ταμεία», της πρώην εταιρείας του υπουργού Επικρατείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top