Βουλή: Συνεδριάζει η επιτροπή Πόθεν Έσχες για Φλαμπουράρη–Σταθάκη

Σημαντικές αποφάσεις στην «σκιά» της επίσκεψης Ολάντ στην Ελλάδα

Την ώρα, που στην κυβέρνηση «γιορτάζουν» την επίσημη στήριξη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Ελλάδα, στην Βουλή συνεδριάζει η επιτροπή για τα «Πόθεν Έσχες», προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της για τις υποθέσεις των δύο υπουργών της κυβέρνησης, Αλέκου Φλαμπουράρη και Γιώργου Σταθάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ.Φλαμπουράρης εμφανίζεται να έχει μετοχές και να μην τις έχει μεταβιβάσει, σύμφωνα με την δήλωση πόθεν έσχες.

«Όταν ορκίστηκα υπουργός στις 26 Ιανουαρίου 2015 οι μετοχές μου είχαν μεταβιβαστεί. Στο πόθεν έσχες υπάρχουν τα στοιχεία του 2014. Στο πόθεν έσχες του 2015 θα δηλώσω την μεταβολή και δεν θα υπάρχουν οι μετοχές που μεταβιβάστηκαν» είχε δηλώσει επ’ αυτού ο κ. Φλαμπουράρης.

Από την άλλη πλευρά, ο υπουργός Οικονομίας Γ.Σταθάκης φέρεται να είχε ξεχάσει να δηλώσει 1.000.000 για τρία ολόκληρα χρόνια, σύμφωνα με την δήλωση πόθεν έσχες.
«Τα περιουσιακά μου στοιχεία είναι όλα δηλωμένα από το 2013 και το 2014. Δεν απέκρυψα κανένα στοιχείο και οι δηλώσεις μου είναι πλήρεις» είχε επισημάνει ο κ.Σταθάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top