Σαμαράς: Το παράδειγμα του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε ύφεση τον λαϊκισμό σε όλη την Ευρώπη

«Ο ελληνικός λαός δεν πρόλαβε να συνειδητοποιήσει τα θετικά της κυβέρνησής μου»

Με τον λαϊκισμό τα έβαλε ο Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηρίζοντας τον - κατά τη διάρκεια των διεργασιών του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος- ως αρρώστια που συνδέεται με τα ακραία κόμματα.
Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι ο λαϊκισμός καταγγέλλει τους πάντες ως «εχθρούς του λαού» και «υπόσχεται τα πάντα στους πάντες» και εκτίμησε ότι αυτό μπορεί να αποδειχθεί και η αχίλλειος πτέρνα του, καθώς οι προσδοκίες διαψεύδονται, τα ψέματα αποκαλύπτονται και η εξαπάτηση προκαλεί τη λαϊκή κατακραυγή.
«Αν αντιμετωπίσουμε τα ψέματα του λαϊκισμού με την αλήθεια, και την εξαπάτηση του λαού με τόλμη και ευθύτητα απέναντι στο λαό, αυτό θα οδηγήσει και στην τελική ήττα του λαϊκισμού» υπογράμμισε ο πρώην πρωθυπουργός.
Ο κ. Σαμαράς έκανε ειδική μνεία στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι το παράδειγμα του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε ύφεση τον λαϊκισμό στην Ευρώπη.
Υπεραμυνόμενος της διακυβέρνησής του, ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι ο ελληνικός λαός δεν πρόλαβε να συνειδητοποιήσει τα θετικά που πρόσφερε, καθώς ο κυβερνητικός βίος διακόπηκε πρόωρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top