Θεοχάρης: Επάγγελμα Ηθοποιός έπρεπε να δηλώνει ο Τσίπρας! Άλλα λέει και άλλα κάνει!

Για την "πρώτη φορά αριστερή φοροδιαφυγή" γράφει ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Θεοχάρης: Επάγγελμα Ηθοποιός έπρεπε να δηλώνει ο Τσίπρας! Άλλα λέει και άλλα κάνει!

​Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό ασκεί ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Χάρης Θεοχάρης με αφορμή τις πολιτικές της στο θέμα της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής.

Με άρθρο του στην Athens Voice ο κ.Θεοχάρης, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του πασίγνωστου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ,που δήλωνε επάγγελμα αγρότης-ηθοποιός και την κόντρα του με την γαλλική εφορία, υποστηρίζει ότι ο κ.Τσίπρας θα έπρεπε να δηλώνει ηθοποιός-πρωθυπουργός, αφού όπως γράφει άλλα λέει και άλλα ��άνει!

Σύμφωνα με τον κ.Θεοχάρη, η κυβέρνηση εργάζεται συστηματικά υπέρ των μεγαλοφειλετών και των φοροφυγάδων, χρησιμοποιώντας τους μικρούς! Μάλιστα ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αναφέρει πολλά παραδείγματα για να δείξει τις αδυναμίες των νομοσχεδίων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Η κυβέρνηση εργάζεται συστηματικά υπέρ συμφερόντων, όπως και οι προηγούμενες. Αν η κυβέρνηση με την στροφή της στο ρεαλισμό πείστηκε πως τα επώδυνα μέτρα είναι αναγκαία, ως κάποιο βαθμό αυτό είναι θετικό. Αν όμως με την αναπόφευκτη αποκάλυψη των σκανδάλων της αποδείξει πως δεν υπάρχει ελπίδα και πως όλοι στη χώρα αυτή είναι διεφθαρμένοι, θα προκαλέσει ανυπολόγιστη κοινωνική καταστροφή» τονίζει.

Δείτε όλο το άρθρο

ΑΡΘΡΟ.docxΑΡΘΡΟ.docx

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top