Παραιτήθηκε ο Κορωνάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για την κυβερνητική πολιτική

Τι γράφει στην ανάρτησή του στο facebook

Παραιτήθηκε ο Κορωνάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ με αιχμές για την κυβερνητική πολιτική
Την παραίτησή το�� από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την αποχώρησή του από το κόμμα ανακοίνωσε ο πρώην γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Τάσος Κορωνάκης, μετά την συνάντησή του με τον Γραμματέα της ΚΕ Π. Ρήγα.

Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα με ανάρτησή του στο facebook διατυπώνει αιχμές για την κυβερνητική πολιτική, αλλά διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται να ενταχθεί σε άλλο κομματικό σχηματισμό.

koronakis withdrews facebook.jpg



Ο κ. Κορωνάκης αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του:

«Είναι γνωστό πως εδώ και καιρό έχω αποστασιοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ. Καθώς οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση μου συνεχίζουν να ισχύουν, και η απόσταση μου από την κυβερνητική πολιτική συνεχώς μεγαλώνει, σήμερα συναντήθηκα με τον νέο γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και του δήλωσα την παραίτηση μου απο την ΚΕ και την αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Φεύγοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και όλες τους συντρόφους και τις συντρόφισσες για όσα ζήσαμε και είμαι σίγουρος πως με πολλούς και πολλές θα ξαναβρεθούμε σε κοινούς αγώνες.

Υ.Γ. Προφανώς η αποχώρηση μου δεν συνδέεται με την συμμετοχή μου σε κάποια άλλη οργάνωση ή κόμμα της αριστεράς, όπως εδώ και καιρό γράφεται, αν και φυσικά θα παραμείνω πολιτικά ενεργός στην ριζοσπαστική αριστερά. Οι απαντήσεις είναι δύσκολες, οι ευθύνες πολλές και ο αναστοχασμός απαραίτητος».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top