«Άδειασε» τον Φίλη ο Τσίπρας για τις δηλώσεις του για τα ιδιωτικά σχολεία!

Ενοχλημένος στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ και με τους υπουργούς που συνεχίζουν να βγαίνουν στην TV

«Άδειασε» τον Φίλη ο Τσίπρας  για τις δηλώσεις του για τα ιδιωτικά σχολεία!
Την ενόχλησή του έδειξε ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη (για… « πενταροδεκάρες!» ) με αφορμή την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση, που αφορούν τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στα ιδιωτικά σχολεία.

Ο πρωθυπουργός φέρεται μάλιστα να μίλησε και για «επικοινωνιακά αυτογκόλ». Στο στόχαστρο του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν και οι υπουργοί που επιδίδονται σε συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις, παρά τις ρητές του οδηγίες για το αντίθετο, από την πρώτη συνεδρίαση ήδη του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Κατά τα άλλα ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό στην συνεδρίαση της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για σχέδιο που θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συντάξεις και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Αναφέρθηκε ακόμα στην προσφυγική κρίση και στο μεταναστευτικό, αλλά και στις μεγάλες προσδοκίες που υπάρχουν για την επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, σχετικά με το χρέος και την προσέλκυση επενδύσεων.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top