Μεϊμαράκης: συνεχείς οι παρεμβάσεις της ΝΔ στο συνέδριο του ΕΛΚ

«Ιδίως για την ανεργία και την ανάπτυξη, το προσφυγικό και το μεταναστευτικό»

Στις συνεχείς παρεμβάσεις της αντιπροσωπείας της ΝΔ, η οποία αποτελείται από 16 άτομα, στο συνέδριο του ΕΛΚ στην Μαδρίτη, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης με δήλωσή του.

Προσερχόμενος στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε:

«Βρισκόμαστε, σήμερα, εδώ στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που είναι η μεγάλη κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη. Η Νέα Δημοκρατία είναι μέλος αυτής της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας και πρεσβεύει τις ίδιες πανανθρώπινες αρχές και αξίες, που έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο.

Εδώ συζητάμε όλα τα μεγάλα ζητήματα, που απασχολούν την Ευρώπη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ πρόσθεσε: «Παρεμβαίνουμε για τα θέματα της ανάπτυξης, για τα ζητήματα της ανεργίας, για το προσφυγικό και για όλα εκείνα τα οποία σήμερα απασχολούν τους πολίτες της Ευρώπης.

Οδηγός μας είναι αυτές οι διαχρονικές αξίες. Είναι γνωστό ότι το ΕΛΚ είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ευρώπη. Οι περισσότεροι αρχηγοί κομμάτων είναι και αρχηγοί κρατών. Και οι αποφάσεις που παίρνουμε εδώ μετουσιώνονται, πολλές από αυτές, τις περισσότερες φορές, σε κυβερνητικές αποφάσεις και σε Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, που μετέχει με 16 συνέδρους, κάνει συνεχείς παρεμβάσεις και στη διαμόρφωση των κειμένων και στη διαμόρφωση των πολιτικών.

Ιδιαίτερα σε ζητήματα ανάπτυξης, σε ζητήματα ανεργίας, αλλά και κυρίως στο προσφυγικό και στο μεταναστευτικό».

Ο κ. Μεϊμαράκης κατέληξε στην δήλωσή του:

«Εδώ, λοιπόν, διαμορφώνουμε τη μεγάλη Ευρώπη, που θέλουμε. Γιατί είναι αλήθεια ότι θέλουμε μια καλύτερη Ευρώπη, περισσότερη Ευρώπη. Που να μπορεί να ικανοποιεί με αλληλεγγύη τους πολίτες μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top