Επιστολή-κάλεσμα Θεοδωράκη στα στελέχη που αποχώρησαν από το Ποτάμι

Συγκινητική επιστολή σε πρώτο ενικό πρόσωπο

Επιστολή-κάλεσμα Θεοδωράκη στα στελέχη που αποχώρησαν από το Ποτάμι

Συγκινητική επιστολή σε πρώτο ενικό πρόσωπο στα στελέχη του Ποταμιού που αποχώρησαν από το κόμμα απέστειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενόψει του συνεδρίου του κόμματος.

Ξεκινώντας με την προσφώνηση «“φίλη μου, φίλε μου”», ο επικεφαλής του Ποταμιού καλεί τα πρώην μέλη να επιστρέψουν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι το περίμεναν πιο εύκολο, κάποιοι έπρεπε να δώσουν αλλού προτεραιότητα και κάποιοι άλλοι απογοητεύτηκαν. Ίσως από τα δικά μου λάθη ή τα λάθη των συνεργατών μου. Ή ακόμη και τα δικά τους λάθη».

«Δεν θα μπορούσε όμως να γίνει αλλιώς. Μαζί αποφασίσαμε το Κίνημά μας, το Ποτάμι, να μην κουβαλήσει όλες τις γέρικες συνήθειες του παλιού συστήματος. Μαζί αποφασίσαμε να μην αντιγράψουμε το παρελθόν. Είπαμε ότι θα ανακαλύψουμε τον δικό μας δρόμο. Κάποια λάθη τα διορθώσαμε αμέ��ως. Κάποια άλλα θα τα διορθώσουμε όλοι μαζί. Το συνέδριό μας λοιπόν θα τους εκπλήξει όλους. Γιατί εμείς που θα αλλάξουμε τη χώρα, είμαστε ικανοί να αλλάξουμε και το Κίνημά μας. Ένα κενό όμως δεν μπορούμε να καλύψουμε. Τη δική σου απουσία. Σε καλώ λοιπόν να δώσεις ξανά το παρών» προσθέτει ο κ. Θεοδωράκης.

«Θυμήσου αυτά που ζήσαμε, στο πρώτο μας συνέδριο στο Λαύριο. Αυτή τη φορά θα καταφέρουμε περισσότερα. Αυτή τη φορά θα ζήσουμε περισσότερα. Σταύρος» καταλήγει στην επιστολή του, στην οποία έχει και υστερόγραφο: «Αν πιστεύεις ότι έχεις κάτι να μου πεις και δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι το συνέδριο, στείλε μου τώρα ιμέιλ στο stavrostheodorakis@gmail.com. Θα σου απαντήσω όσο πιο σύντομα μπορώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top