Αυγενάκης: κ.Παππά γνωριζόμαστε από φοιτητές δεν ήξερα ότι θέλατε να γίνετε υπουργός καναλάρχης

"Ανεφάρμοστος ο νόμος για τα ΜΜΕ.Μην αρνείστε την πληροφόρηση"

​Οι εντάσεις, τα καρφιά και οι διαφωνίες δεν έλειψαν ούτε σήμερα, δεύτερη μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ.

Ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, παίρνοντας τον λόγο, απευθύνθηκε προσωπικά στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά και του είπε: «Κύριε Παππά σας κοιτάζω στα μάτια και λέω το εξής σας γνωρίζω και με γνωρίζετε από τα φοιτητικά χρόνια, όμως δεν πίστευα ποτέ, ότι ο άνθρωπος που ήμασταν μαζί στα αμφιθέατρα θα είχε τόσο υψηλούς στόχους, να γίνει υπουργός-Καναλάρχης, μέσω της πολιτικής οδού... Σας ζητώ να κατατεθεί όλη η αλληλογραφία, που είχατε με τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, και να ληφθεί υπόψη όλων. Μην αρνείστε την πληροφόρηση» .

«Πρωτάκουστο κύριε Παππά να κάνετε χθες στο Μαξίμου συναντήσεις με τους φορείς που έχουμε να ακούσουμε σήμερα. Συζητάμε για έναν ανεφάρμοστο νόμο. Ακόμα και το ΕΣΡ τον αμφισβητεί, ακόμα και η ΕΕΤΤ έχει ενστάσεις. Ακόμα και η Κομισιόν έστ��ιλε επιστολή την οποία ακόμα δεν έχετε καταθέσει. Θα θέλαμε όλοι οι βουλευτές της ΝΔ να λάβουμε υπόψη όλες τις παρατηρήσεις της Κομισιόν για να ξεκινήσει η σημερινή διαδικασία» τόνισε ο κ.Αυγενάκης, λέγοντας ότι χρειάζονται «πιο σεμνοί τίτλοι» στα (αριστερά) έντυπα.

«Αν βλέπετε διαπλοκή στην επιτροπή μας, σας παρακαλώ πολύ κύριε πρόεδρε προστατέψτε το Κοινοβούλιο από διαπλεκόμενους» συνέχισε

ΒΙΝΤΕΟ BOYΛΗ