Αυγενάκης: κ.Παππά γνωριζόμαστε από φοιτητές δεν ήξερα ότι θέλατε να γίνετε υπουργός καναλάρχης

"Ανεφάρμοστος ο νόμος για τα ΜΜΕ.Μην αρνείστε την πληροφόρηση"

Αυγενάκης: κ.Παππά γνωριζόμαστε από φοιτητές δεν ήξερα ότι θέλατε να γίνετε υπουργός καναλάρχης

​Οι εντάσεις, τα καρφιά και οι διαφωνίες δεν έλειψαν ούτε σήμερα, δεύτερη μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ.

Ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, παίρνοντας τον λόγο, απευθύνθηκε προσωπικά στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά και του είπε: «Κύριε Παππά σας κοιτάζω στα μάτια και λέω το εξής σας γνωρίζω και με γνωρίζετε από τα φοιτητικά χρόνια, όμως δεν πίστευα ποτέ, ότι ο άνθρωπος που ήμασταν μαζί στα αμφιθέατρα θα είχε τόσο υψηλούς στόχους, να γίνει υπουργός-Καναλάρχης, μέσω της πολιτικής οδού... Σας ζητώ να κατατεθεί όλη η αλληλογραφία, που είχατε με τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, και να ληφθεί υπόψη όλων. Μην αρνείστε την πληροφόρηση» .

«Πρωτάκουστο κύριε Παππά να κάνετε χθες στο Μαξίμου συναντήσεις με τους φορείς που έχουμε να ακούσουμε σήμερα. Συζητάμε για έναν ανεφάρμοστο νόμο. Ακόμα και το ΕΣΡ τον αμφισβητεί, ακόμα και η ΕΕΤΤ έχει ενστάσεις. Ακόμα και η Κομισιόν έστ��ιλε επιστολή την οποία ακόμα δεν έχετε καταθέσει. Θα θέλαμε όλοι οι βουλευτές της ΝΔ να λάβουμε υπόψη όλες τις παρατηρήσεις της Κομισιόν για να ξεκινήσει η σημερινή διαδικασία» τόνισε ο κ.Αυγενάκης, λέγοντας ότι χρειάζονται «πιο σεμνοί τίτλοι» στα (αριστερά) έντυπα.

«Αν βλέπετε διαπλοκή στην επιτροπή μας, σας παρακαλώ πολύ κύριε πρόεδρε προστατέψτε το Κοινοβούλιο από διαπλεκόμενους» συνέχισε

ΒΙΝΤΕΟ BOYΛΗ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top