Γεροβασίλη: «Δεν υπάρχει θέμα με τη δόση των 2 δισ. ευρώ»

Οι καθυστερήσεις θα ξεπεραστούν με υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους

Γεροβασίλη: «Δεν υπάρχει θέμα με τη δόση των 2 δισ. ευρώ»

​«Δεν υπάρχει θέμα με την εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. ευρώ», διαβεβαίωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Ο. Γεροβασίλη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 Fm.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι αν υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις με τα προαπαιτούμενα μπορούν να ξεπεραστούν με υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους.

«Αυτό που ακούγεται για το 30% των προαπαιτούμενων, ναι, βεβαίως δεν υπήρχε η απαίτηση για όλα τα προαπαιτούμενα να υπάρξει νομοθέτηση, γιατί κάποια εξ' αυτών γίνονται με υπουργικές αποφάσεις, εγκυκλίους, κ.λπ. Επομένως εμείς έχουμε φροντίσει και όσα προαπαιτούμενα απαιτούνταν να γίνουν νόμοι, εάν υπάρξει κάποια εκκρεμότητα έχουμε το δεύτερο πακέτο και μέσα σ' αυτό το διάστημα θα υπάρξουν και οι εγκύκλιοι», τόνισε η κα Γεροβασίλη.

Αναφερόμενη τέλος στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι είναι δέσμευση της κυβέρνησης και όρος στη λίστα με τα προαπαιτούμενα των δανειστών.

Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι να «κλείσει» τη φωνή των καναλιών, αλλά να αποκαταστήσει όρους διαφάνειας και σωστής διαχείρισης των συχνοτήτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top