Χαμός για δεύτερη μέρα στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες

Μπάχαλο και πάλι για τα διαδικαστικά

Χαμός για δεύτερη μέρα στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες

​Χαμός έγινε και πάλι στη Βουλή κατά τη δεύτερη μέρα συζήτησης του νομοσχεδίου για το τηλεοπτικό τοπίο και πάλι με αφορμή τα διαδικαστικά.

Δεν φτάνει που η συνεδρίαση ακρόασης φορέων ξεκίνησε με τρία τέταρτα καθυστέρηση, οι φορείς που είχαν προσκληθεί έπρεπε να παρακολουθούν επί μία ώρα τους βουλευτές να τσακώνονται για ζητήματα επί της διαδικασίας.

Την αρχή έκανε ο εισηγητής της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης και ακολούθησαν του Ποταμιού, Γ. Αμυράς, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θ. Παπαθεοδώρου και της Ένωσης Κεντρώων, Γ. Καρράς, οι οποίοι και ζήτησαν να δοθεί από τους υπουργούς το σύνολο της αλληλογραφίας που είχαν με την Κομισιόν για το νομοσχέδιο, αλλά και να προκληθεί στη Βουλή εκπρόσωπος του ΕΣΡ για να τοποθετηθεί επί του νομοσχεδίου.

Οι παρεμβάσεις των εκπροσώπων της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με τον εισηγητή του κόμματος, Σ. Φάμελλο να λέει «είδε μια θεατρική παράσταση για να δυναμιτιστεί η συνεδρίαση».

Από την πλευρά του ο υπουργός Επικρατείας, Ν. Παππάς είπε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα να μην δοθεί οποιοδήποτε έγγραφο από την αλληλογραφία, αρκεί αυτό να επιτρέπεται και να μπορεί να γίνει, προσθέτοντας ότι μια επιστολή της αλληλογραφίας που ζητήθηκε χθες εστάλη στις κοινοβουλευτικές ομάδες.

Ο καυγάς όμως συνεχίστηκε αμείωτος και τελικά συμφωνήθηκε να προσκληθεί και εκπρόσωπος του ΕΣΡ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top