Αρχίζει το «ματς»: Αύριο το πρωί η πρώτη συνάντηση Τσακαλώτου με τους θεσμούς

Για τον συντονισμό της εφαρμογής του προγράμματος το νέο ραντεβού

Αρχίζει το «ματς»: Αύριο το πρωί η πρώτη συνάντηση  Τσακαλώτου με τους θεσμούς
Αρχίζει το «ματς» με τους… θεσμούς, καθώς μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας, λόγω των εκλογών που μεσολάβησαν, της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης και της ψήφισης της πρώτης δόσης των μέτρων, οι εκπρόσωποι της τρόικας, οι οποίοι καταφθάνουν σήμερα στην Αθήνα, θα έχουν αύριο Τετάρτη την πρώτη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Συγκεκριμένα, το πρώτο ραντεβού έχει οριστεί για τις 9 το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο, ενώ η συνάντηση θα επαναληφθεί και στις 6 μμ το απόγευμα της Τετάρτης.

Μάλιστα στην πρωινή συνάντηση στην οποία αντικείμενο θα είναι ο συντονισμός της εφαρμογής του προγράμματος, θα συμμετάσχει και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ στην απογευματινή συνάντηση, η οποία θα έχει ως αντικείμενο τις δημοσιονομικές εξελίξεις, τον προϋπολογισμό του 2016 και την φορολογία, θα συμμετάσχουν οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης και Τ. Αλεξιάδης.

Ο στόχος βέβαια είναι να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση, ει δυνατόν εντός του Νοεμβρίου, ώστε να προηγηθεί της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top