Κυριάκος Μητσοτάκης: θέμα του Μεϊμαράκη τι έγινε με την Ντόρα στο ΕΛΚ

Συνεχίζονται οι εσωκομματικοί τριγμοί για την απόσυρση της υποψηφιότητας

Κυριάκος Μητσοτάκης: θέμα του Μεϊμαράκη τι έγινε με την Ντόρα στο ΕΛΚ
Συνεχίζονται οι εσωκομματικοί τριγμοί στη ΝΔ σχετικά με την απόσυρση - ουσιαστικά – της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη από την�� υποψηφιότητά της για μία εκ των θέσεων αντιπροέδρου στο ΕΛΚ.

Αν και το περιβάλλον της κ. Μπακογιάννη δείχνει προς την πλευρά του πρώην προέδρου της ΝΔ κ. Σαμαρά για το τι πραγματικά έγινε, υπονοώντας ότι υπήρξε παρασκηνιακή παρέμβαση εκ μέρους του σε στελέχη του ΕΛΚ για να μην υπερψηφιστεί- κάτι που με την σειρά του αρνείται κατηγορηματικά ο πρώην πρωθυπουργός δηλώνοντας μάλιστα ότι «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά»! - ο αδελφός της και υποψήφιος για την ηγεσία στη ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε στον πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη για απαντήσεις σχετικά με το ζήτημα.

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε συγκεκριμένα σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα που δημιουργήθηκε, στο περιθώριο της συνάντησης τους με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη:

«Δεν έχω κανένα σχόλιο να κάνω για αυτό το ζήτημα. Είναι ένα θέμα το οποίο αφορά τον πρόεδρο του κόμματος, τον κ. Μεϊμαράκη. Δεν έχω καμία άποψη για το θέμα αυτό».

«Δεν υπάρχει παρασκήνιο με την κα Μπακογιάννη. Στη Νέα Δημοκρατία δεν αλληλοφαγωνόμαστε» υποστήριξε από την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στο Star και στην Πόπη Τσαπανίδου.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top