Ένταση στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες

Αποχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Παναγούλης

Ένταση στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες

​Με το καλημέρα σας ξεκίνησε η ένταση στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το τηλεοπτικό τοπίο στις αρμόδιες επιτροπές.

Ο λόγος; Η επιλογή της κυβέρνησης να επισπεύσει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες επεξεργασίας του νομοσχεδίου, με στόχο να ψηφιστεί από την Ολομέλεια το Σάββατο με τις διαδικασίες του επείγοντος.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αντέδρασε, ζητώντας να ακολουθηθεί η κανονική διαδικασία, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Παναγούλης, αποχώρησε, διαμαρτυρόμενος για την επίσπευση των διαδικασιών που είχε σαν αποτέλεσμα να μην προλάβει ο ίδιος να μελετήσει το νομοσχέδιο.

«Χθες μας ενημέρωσαν με email για την συνεδρίαση. Σήμερα ένα τέταρτο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση μας έστειλαν το νομοσχέδιο 342 σελίδων. Επειδή δεν ανήκω στους 10 σοφούς και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη διαδικασία, αποχωρώ», είπε ο κ. Παναγούλης.

Ο υπουργός Επικρατείας πάλι, Ν. Παππάς απάντησε ότι κανείς δεν πρέπει να λέει ότι αιφνιδιάστηκε με το νομοσχέθιο, καθώς είχε αναρτηθεί για διαβούλευση από τον Αύγουστο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της ΝΔ.

«Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια», είπε ο βουλευτής του κόμματος Κ. Τζαβάρας, ενώ έντονες αντιδράσεις εξέφρασε και ο Λ. Αυγενάκης.

Μάλιστα ο κ. Παππάς ζήτησε την προστασία του προεδρείου και η κα Χ. Καφαντάρη διέκοψε για λίγα λεπ��ά τη διαδικασία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top