Ποτάμι: Έρχεται συνταξιοδοτικός αρμαγεδδών

«Να ζητήσει συγνώμη η Επιτροπή Σοφών για τον λαϊκισμό που έσπειρε»

Ποτάμι: Έρχεται συνταξιοδοτικός αρμαγεδδών

Το κώδωνα του κινδύνου για συνταξιοδοτικό αρμαγεδδώνα που έρχεται κρούει το Ποτάμι, επισημαίνοντας ότι έχει καταθέσει προτάσεις πριν τις εκλογές και περιμένει τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης.

«Περιμένουμε για δύο πράγματα, τα μέτρα που αναμένονται είναι πολύ δύσκολα. Πρώτον, να μην διανοηθεί η Κυβέρνηση να εξαιρέσει κανένα ταμείο, όσο ευγενές και να είναι από τις αλλαγές, γιατί θα διαταράξει το αναγκαίο αίσθημα δικαίου. Δεύτερον, να μην συνεχίσει την πρακτική των περικοπών στις ανύπαρκτες, ονομαστικές συντάξεις του 2010 στην προσπάθειά της να κρύψει το πραγματικό μέγεθος των περικοπών» τονίζει το Ποτάμι σε σχετική ανακοίνωση.

Συνεχίζοντας, το Ποτάμι αναφέρει ότι θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη όσοι μετείχαν στην επιτροπή σοφών για τον λαϊκισμό που έσπειραν και να απολογηθεί κανείς από όσους αντιστάθηκαν και τελικά ακύρωσαν τις προηγούμενες μεταρρυθμίσεις (από επιτροπής Σπράου μέχρι και τις τελευταίες προτάσεις της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) να φαίνονται αθώα παιχνίδια, μετά τις προτάσεις της επιτροπής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top